Firmaprofil

Promana firmaprofil

PROMANA Bygningsrådgivning er en rådgivningsvirksomhed, som rådgiver indenfor renovering, drift og vedligeholdelse af ejendomme.

Vi ønsker langvarige relationer til vores kunder, og vores rådgivning tager udgangspunkt i bygningers drift og ejernes mål med bygningen. Med en høj kvalitet indenfor byggeteknisk rådgivning kombineret med ekspertise indenfor lejeloven og boligforeningernes drift, er vi en attraktiv samarbejdspartner for vores kunder.

Vision

At have 100% tilfredse kunder og medarbejdere, og løbende måle det ved tilfredshedsundersøgelser.

Mission

Yde handlekraftig, værdiskabende og professionel rådgivning indenfor renovering, drift og vedligeholdelse af ejendomme.

Promana Bygningsrådgivning A/S - www.promana.dk

Handlekraftig

Vores kunde kan regne med hurtig udrykning, når der er behov for det, og at den enkelte medarbejder er beslutningsdygtig i samarbejdet med kunden.

Værdiskabende

Vores kunder mærker en tydelig forskel i samarbejdet med PROMANA.

Vi er værdiskabende ved at:

  • være en mærkbar aflastning i det daglige for vores kunder.
  • ved at skabe tryghed for vores kunder.
  • ved at være en økonomisk fordel for vores kunder.

Professionel

Den professionelle rådgivning mærkes ved, at vi yder en høj kvalitet af byggeteknisk rådgivning, overholder vores aftaler og ved at vi er proaktive i samarbejdet med vores kunder.

Kredit Rating

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.